Porin hotellit

Porin hotellit

Pori on Suomen kauneimpia kaupunkeja, ja Suomen Satakunnan keskus, joka tarjoaa turisteille paljon nähtävyyksiä ja elämyksiä.

Jos aikoo viihtyä Porissa pidempään tai saapuu kaukaa, kannattaa ilman muuta varata hotellihuoneen. Porissa on jopa yli 70 hotellia, jotka ovat korkeaa laatua ja tarjoavat majoitusta sekä aamiaista. Olen valinnut niistä muutaman, josta kerron tarkemmin tässä artikkelissa. Nämä valitsemani hotellit ovat arvioinnin mukaan hyviä tai todella hyviä ja ovat saaneet erittäin positiivisiä palautteita koskien palvelun tasoa, siisteyttä, viihtyisyyttä jne. Hotellien säännöt ovat samankaltaiset ja lemmikkieläimet  ovat yleensä sallittuja. Ainakin osasta hotelleista saa palvelua omalla kielellä.

Scandic Pori ja Hotel Bepop

Scandic Pori on viihtyisä hotelli Porin keskustassa. Se sijaitsee 10 minuutin matkan päässä Porin rautatieasemalta, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 41, kauniissa luonnonympäristössä. Scandic Pori:ssa toimii ilmainen WiFi. Mukavuuksiin kuuluvat pysäköinti, saunat,  työpöytä ja kuntosali sekä vuorakauden ympäri toimiva myymälä. Lapsille on oma leikkipaikka. Hotellissa on ravintola, josta voi tilata kansainvälisiä ruokia omaan makuun sekä baari. Huoneet ova siistejä ja mukavia. Lapset ja nuoret saavat tervetuliaislahjan. Lapset voivat myös esimerkiksi pelata tietokonepeliä tai katsoa elokuvia. Vain 15 minuutin matkan päässä hotellista sijaitsee Porin taidemuseo ja 500 metrin matkan päässä on Ark-luontokeskus. Pori Scandic -hotelliin saa tuoda myös lemmikkieläimiä. Hotelliin kirjaudutaan sisään klo 15 alkaen ja ulos klo 12 saakka. Hotellissa käyvät maksukortit ovat Visa, American Ecspress, Euro/Mastercard, Dinner Club. Saatavilla on sekä yhden että kahden hengen huoneita sekä myös perhehuoneita. Hotel Bepop sijaitsee keskustassa ja 750 metrin päässä rautatieasemalta. Mukavuuksiin kuuluu sauna, pysäköinti, ilmainen nettiyhteys, ilmastointi pyydettäessä, kansainvälinen ravintola, baari. Aamiaispaketin on mahdollista tilata milloin tahansa. Näiden mukavuuksien lisäksi Hotel Bepopin palveluihin kuuluu pesula, autovuokraamo ja silityshuone. Nähtävyydet ovat 15 minuutin matkan päässä. 300 metrin päässä on IsoKarhun ostoskeskus, ja hotellin ympärillä on ravintoloita sekä baareja. Maksuvälineenä käyvät samat kortit kuin Scandic Pori:ssa.

Mäntyluodon hotelli ja Hostel River

Mäntyluodon hotelli on tunnelmallinen ja viihtyisä hotelli Pohjanlahden rannalla, 20 minuutin ajomatkan päässä Porista. Hotellissa on ilmainen WiFi, jokaisessa huoneessa on tv, oleskelutila ja suihku. Joissakin huoneissa on jääkaappi, jossa voi säilyttää omia ruokatarvikkeita. Joidenkin huoneiden ikkunoista avautuu kaunis merinäköala. Lähellä on Yuterin ranta ja golfkenttä. Hotellin ulkopuolella on erilaisia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia, kuten pyöräily, hiihto ja kalastus. Lähellä on muun muassa järvi ja joki. Hotelli tarjoaa kahden ja kolmen hengen huoneita.Hostel River Porin keskustan läheisyydessä, matka keskustasta kestää noin 15 minuuttia. Hotellin keittiö ja kylpyhuoneet ovat jaettuja. Hotellissa on myös yhteinen tv-huone ja sauna Keittiöstä saa ilmaista kahvia tai teetä. Paikan päältä voi vuokrata polkupyöriä. On uinti -ja kalastusmahdollisuus. Kirjuriluodon luonoonsuojelualue on lyhyen etäisyyden päässä ja siellä on myös mingolfkenttä. Hotellissa on näköalaparvikkeita.

Hotel Amando ja Rantakartano

Hotel Amando on 650 metrin matkan päässä Porin rautieasmalta sijaitseva, viihtyisä hotelli. Hotellissa on kolme saunaa ja ilmainen nettiyhteys. Lisäksi hotellissa on à la carte -ravintola ja sen yhteydessä baari. Jokaisessa huoneessa on kylpyhuone ja pesutarvikkeita, tv ja työpyötä. Aamiaista voi nauttia maalaismaisessa huoneessa. Hotellin läheisyydessä on kauppoja sekä Kirjurinluodon Areena, jossa kesällä järjestetään suosittu Pori Jazz Festivaali. Huoneet ovat kahden ja kolmen hengen huoneita. Lisämaksua vastaan voi melota ja keilailla.

Myös Rantakartano on hyvä ja viihtyisä hotelli. Niin kuin muissakin hotelleissa, siellä on ilmainen WiFi. Huoneisiin kuuluu tv, kylpyhuone, sekä näkymä komeaan puutarhaan tai joelle. Hotellissa on myös baari ja ravintola sekä sauna. Hotellin tiloissa on väliaikaiset taidenäyttelyt. Hotellissa voi pelata biljardia tai saada hierontaa lisämaksua vastaan. Saatavilla on myös hotellin ulkopuolisia harrastusmahdollisuuksia, kuten hiihto ja kalastaminen.